Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Zapůjčení lyžařské výbavy

Top-Rent Sport Schober

O zimní dovolené si můžete lyžování užívat jen tak na "chuť" nebo si dokonce můžete třeba i vyzkoušet jeden z nejnovějších modelů lyží. S vysokou kvalitou služeb a širokou nabídkou ve zdejších Top-Rent sportshopech - obchodech se sportovním vybavením, nejsou v údolí Gasteiner Tal vůbec žádné problémy!

Pronajímání špičkového lyžařského vybavení, snowboardů nebo třeba i přileb, bot a lyžařských kompletů se v posledních letech ukázalo jako zcela reálná alternativa pro celou rodinu. Samozřejmostí je, že můžete vrátit vypůjčené vybavení v kterémkoliv z místních obchodů Top-Rent-Partner, bez ohledu na to, kde jste si vybavení půjčili.

Zkuste i vy něco vytěžit ze zdejší nabídky "Family-Skiverleih", která se vám dozajista vyplatí! Pokud si ve sportovních obchodech Top-Rent Intersport Fleiss (1x v městečku Bad Gastein a 3x ve středisku Bad Hofgastein) vypůjčí lyžařské vybavení oba rodiče, mají děti až do věku 10 let své vybavení zapůjčeno zcela zdarma. Děti ve věku 10 - 15 let pak zaplatí jen poloviční cenu.

U firem Top-Rent Sport Schober (Sportgastein, Bad Gastein) a Top-Rent Skizentrum Angertal (Bad Hofgastein) pak platí následující podmínky: Pokud si rodiče zapůjčí veškeré lyžařské vybavení, první dítě platí normální cenu, druhé dítě získává 50 % slevu a všechny ostatní děti do 15 let mají veškeré vybavení zdarma.

Na přání si můžete připlatit také speciální připojištění za paušální poplatek € 15, -. To pokryje náklady, pokud vám náhodou zapůjčené vybavení bude odcizeno, vy krádež oznámíte na policii a ta vám vystaví policejní potvrzení. Pojištění je platné pouze pro lyže a snowboardy, musí být uzavřeno a zaplaceno předem.

Geografie: 

Místo

Intersport Fleiss, Bad Gastein 47° 10' 7.626" N, 13° 5' 58.7076" E
Location