Jste zde

Domů » Ubytování

Rezidence AlpenParks, Bad Hofgastein

Rakouská rezidence AlpenParks

Hotelová rezidence AlpenParks v městečku Bad Hofgastein je obklopená nádhernými horami, centrum je vzdálené cca 500 m. Je to ideální výchozí bod pro procházky nebo vyjížďky na horských kolech. Jen několik minut je vzdálený vodní svět s wellness "Alpentherme" (32 000 m2).

Apartmánový hotel byl otevřen v roce 2008 a skládá se ze 3 domů, kde najdete bistro, obchod se sportovními potřebami a garáže.
V ceně ubytování je sauna, infračervená kabina, malá odpočinková místnost. Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury, pronájem horských kol.
Pro nejmenší je k dispozici dětská herna, možnost hlídání dětí (za poplatek), v červenci a srpnu program pro děti v "GASTI Clubu Bad Hofgastein".

Moderní a komfortně zařízené apartmány mají vanu a sprchu, WC, obývací místnost s otevřenou kuchyní (mikrovlnná trouba, kávovar) a s jídelním koutem, satelitní televizi, odkládací místnost a balkón směrem na jih.
Apartmány "Alpine Comfort" pro 2 - 4 osoby (cca 76 m2): 2 dvojlůžkové pokoje.
Apartmány "Alpine Dreams" pro 2 - 6 osob (cca 105 - 110 m2): 3 dvojlůžkové pokoje.
V ceně je zahrnut el. proud, voda, topení, výměna ložního prádla a ručníků jednou za týden, úklid, dětské postýlky do 2 let, 1 garážové stání na každý apartmán.

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouská rezidence AlpenParks - ubytování