Jste zde

Domů » Gasteiner Tal » Bad Gastein

Navštivte Bad Gastein

Léto v Bad Gasteinu

Světově proslavené lázeňské středisko Bad Gastein se nachází v údolí Gasteinertal. Městečko Bad Gastein (až do roku 1996 se název psal Badgastein) je jedním ze tří významných středisek v údolí, další dvě obce v sousedství na severu jsou Bad Hofgastein a Dorfgastein. Centrum obce se nachází v nadmořské výšce asi 1000 m.n.m. a ohromuje fascinujícími stavbami mnoha hotelů a jiných budov, které byly z velké části postaveny na svahu. Může se zde ubytovat až 7500 hostů denně.

Můžete si vybrat z ubytování ve všech cenových kategoriích, v rodinném hotelu s 1600 m2 rozlehlou vnitřní halou, vybavenou různým dobrodružstvím pro děti, v luxusním Golf-hotelu, Backpaper hotelu a samozřejmě i v dalších ubytovacích zařízeních, jako jsou různé penziony, horské a lyžařské chaty pro náročné i nenáročné návštěvníky.

Bad Gastein je také proslaveným světem lázeňství. Zejména četné horké prameny – Gasteiner Heilstollen a Felsentherme Gastein (dříve označován jako Felsenbad), lákají pravidelně mnoho návštěvníků a turistů do gasteinského údolí.
Přátelé hazardu si zcela jistě přijdou na své ve Spiel Casinu. Ať už při ruletě nebo jen při posezení u baru, návštěva kasina je vždycky zajímavým zážitkem. Noční život se odehrává na mnoha známých místech, třeba v Silver Bullet baru, Gatzu, Haeggblomsu, Hexenhäuslu, Blockhäuslu, Schafflinger Skialmu anebo na diskotéce Zentrale.

Geografie: