Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Lázně Felsentherme Gastein, 1. část

Felsentherme Gastein, to jsou termální prameny ve skále. Lázně v městečku Bad Gastein jsou ideální pro ty, kteří hledají klid a pohodlí k odpočinku. Opravdu jedinečné spojení přírodních skalních stěn, vody, zajímavé architektury a působivého výhledu na okolní gasteinské hory tu vytvářejí jedinečnou atmosféru. Návštěvníci se zde cítí opravdu příjemně a mohou v klidu relaxovat. Asi jeden milion litrů gasteinské termální vody teče přímo z hor každý den do vnitřních a venkovních bazénů o různé teplotě.

Felsentherme Gastein, to jsou lázně plné zážitků. Bublající termální voda umožňuje zábavu při koupání a přináší radost pro malé i velké návštěvníky. K dispozici tu jsou masážní stoly, gejzíry, vodní kanál, 70 m dlouhý tobogán, bazének pro malé děti nebo jeskyně s vodopádem. To všechno dohromady jistě navodí tu perfektní náladu.

Felsentherme Gastein vám pochopitelně nabízejí i možnost užívat si výhod venkovních lázní. Osvěžující termální voda velkého sportovního bazénu (24°C), 34°C teplý relaxační bazén s gejzíry a čerstvý horský vzduch v Gasteinu jsou tou pravou "lahůdkou" pro tělo i mysl! Gasteinská termální voda podporuje imunitní systém, stimuluje buněčný metabolismus a tiší i různé bolesti v těle. Kombinace teplé termální vody a na kyslík bohatého vzduchu pak podporuje krevní oběh a přináší pocity celkového uvolnění těla. Plavecký kanál zde spojuje outdoorové zařízení s 600 m² velkým prostorem lázeňských zážitků.