Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Weismayr, Bad Gastein

Rakouský hotel Weismayr

Tradiční hotel Weismayr má dobrou polohu přímo v centru městečka Bad Gastein, jen asi 1 km od lázní "Felsentherme". Nejbližší lanovka Stubnerkogelbahn je vzdálená cca 700 m, běžkařské tratě 2 km, zastávka skibusu se nachází 50 m od domu.

Nově zrekonstruovaný hotel se skládá ze 2 budov a nabízí nejen historické pokoje, ale i příjemnou atmosféru. V hotelu najdete restauraci "Advokat", kavárnu, jídelnu, bar s otevřeným krbem, lyžárnu a výtah. Za poplatek 14 euro/noc jsou k dispozici garáže.

V ceně ubytování je wellness centrum s termálním krytým bazénem (10 x 3 m) s protiproudem a whirlpool tryskyami, sauna, relaxační centrum, parní lázeň a tělocvična. Za poplatek jsou zábaly s blátem, aromaterapie, manikúra, lázeňské vany, solárium a masáže.

Všechny pokoje (15 - 25 m2) jsou zrekonstruované a zařízené v tradičním stylu se sprchou nebo vanou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, rádiem, internetem (za příplatek) a místem k posezení. Některé pokoje jsou s balkónem.
Pro rodiny jsou k dispozici rodiné pokoje deluxe (cca 30 m²) nebo junior suity pro 2-5 osob (cca 40 m²).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu a se salátovým a dezertovým bufetem. Během večeře v 18.30 - 20,30 hodin je zdarma stolní víno ​​(červené/bílé), točené pivo, ovocné šťávy pro děti a balená voda.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Weismayr - možnost ubytování
Rakouský hotel Weismayr s restaurací
Rakouský hotel Weismayr s bazénem
Rakouský hotel Weismayr v zimě