Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tauernblick, Bad Hofgastein

Rakouský hotel Tauernblick v zimě

3-hvězdičkový hotel Tauernblick leží na klidném místě, ale přesto v centru Bad Hofgasteinu. Pěší zóna je jen asi 300 metrů daleko. Nejbližší lanovka skiareálu Schlossalm je vzdálená cca 400 metrů, nejbližší běžkařské stopy 300 m, zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Hotel nabízí k ubytování 21 pokojů, k jeho zařízení dále patří výtah a společenská místnost. Sesterský hotel Alpina se nachází ve vzdálenosti 30 metrů, jehož služby mohou hosté hotelu Tauernblick plně využívat - restauraci, bar, hospůdku, internetové připojení, lyžárnu, parkoviště. Za poplatek jsou garáže (4 eura / noc).
V ceně je také wellness centrum v sousedním hotelu - termální krytý bazén, sauna, aroma sauna, parní lázně. Za poplatek jsou léčebné procedury a masáže.

Pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, televizí se satelitem, telefonem, rádiem, sejfem (kauce 20 euro). Některé pokoje mají balkón.

Stravování: Polopenze podávaná v hotelu Alpina - snídaně formou bufetu, odpolední svačina pro lyžaře, večeře výběrem z menu o 4 chodech, v některé dny se salátovým, předkrmovým nebo dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Místo

Hotel Tauernblick, Bad Hofgastein 47° 10' 20.5716" N, 13° 6' 4.7592" E
Location