Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sonngastein, Bad Gastein

Rakouský hotel Sonngastein v zimě

Hotel Sonngastein se nachází v klidné části zvané Badbruck, centrum Bad Gasteinu a lázně Felsentherme Gastein jsou vzdálené asi 1,5 km, lázně Gastein Alpine Spa v Bad Hofgasteinu asi 4 km. K lanovkám Stubnerkogelbahn a Schlossalmbahn jezdí hotelový skibus (doba jízdy asi 8 minut), nejbližší běžkařská trať je vzdálená asi 200 m.

V hotelu se nachází 41 pokojů, restaurace, piano bar, salónek s krbem, výtah, lyžárna. U hotelu je parkoviště zdarma, poplatek za garáž je cca 9 EUR/noc.
V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete krytý termální bazén (12 x 4 m) a 2 vyhřívané venkovní bazény, saunu, relaxační místnosti, 2 odpočívárny pro dospělé, posilovnu (fitness a kardio vybavení). Přírodní kluziště (cca 1500 m2) s dráhou pro curling, wellness program a strečink, aqua gymnastika.
Za poplatek jsou termální lázně, masáže, solárium, kosmetické ošetření, 2 kryté tenisové kurty, 1 x týdně pořádané zimní túry.

Pro děti je k dispozici hrací místnost o rozloze 1600 m2, zábava pro děti a mládež od 4 - 16 let s trampolínou, různé míčové hry, kino pro děti, skákací hrad, stolní tenis, stolní fotbal, horolezecké vybavení, filmy a hudební klub 5x v týdnu 10 - 16 hod. a 16.30 - 20.30 hod. pro děti. Pro ty nejmenší je připraven přebalovací stůl, dětské chůvičky, ohřívače lahví, dětská postýlka a jídelní židličky.

Superior pokoje jsou vybavené sprchou a WC, televizí, přístupem na internet, rádiem, trezorem a balkónem směrem na jih. Jednolůžkové pokoje jsou s výhledem na les.
Rodinné pokoje (2 dospělí a až 2 děti do 17 let) jsou spojené spojovacími dveřmi s další místností.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou menu o 4 chodech a salátový bufet. 1 x za týden se koná "štrůdl bufet", gala večeře s italským bufetem, 3 x týdně sýrový bufet, 2 x týdně ovocný bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sonngastein s bazénem
Rakouský hotel Sonngastein - možnost ubytování