Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Norica, Bad Hofgastein

Rakouský hotel Norica v zimě

Hotel Norica se nachází v centru Bad Hofgasteinu na pěší zóně, v podzemí je propojen s termálními lázněmi Alpentherme Gastein. K nejbližší lanovce Schlossalmbahn je to přibližně 400 metrů, stejně jako ke sjezdovce. Běžkařské trasy a turistické trasy vedou 200 m od domu. Zastávka skibusu je 50 m od hotelu.

Hotel je komfortně zařízen, najdete v něm 99 pokojů, recepci, restauraci, panoramatickou restauraci se zimní zahradou, kavárnu, bar, foyer s otevřeným krbem, diskotéku, salón krásy, kadeřnictví, výtah, sluneční terasu a parkoviště.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum: Krytý bazén (12 x 8 m, 32°C) s dětským bazénem, whirlpool, parní lázně, sauna, posilovna. Dále lázně Alpen Therme Gastein: Termální vnější a vnitřní bazény, plavecký bazén, skluzavka (110 m), saunový svět s 5 saunami ve vnitřní části, biosauna a finská sauna, laconium.
Za poplatek je solárium, masáže, kosmetické procedury.

Elegantně a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, kabelovou televizí a koutkem k posezení.
Jednoduché standardní pokoje pro 2 osoby, cca 17 m2.
Pokoje pro max. 2 dospělé osoby a 1 dítě do 15 let, cca 24 m2.
Pokoje pro max. 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé a 2 děti do 15 let, s balkónem, cca 28 m2.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu o 4 chodech (na výběr ze 3 hlavních chodů), pestrý salátový bufet, hotel příležitostně pořádá galavečeři nebo selský bufet. Pro děti je připraveno dětské menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Norica s restaurací
Rakouský hotel Norica s bazénem
Rakouský hotel Norica - ubytování

Místo

Hotel Norica 47° 10' 16.0788" N, 13° 6' 23.8032" E
Location