Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mozart, Bad Gastein

Rakouský hotel Mozart v zimě

Hotel Mozart se nachází ve středisku Bad Gastein, v nadmořské výšce cca 1000 m n. m. K místnímu centru je to asi 300 m a k dolní stanici lanovky Stubnerkogelbahn 800 m. Nejbližší běžkařská stopa je vzdálená cca 3 km. Zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Rodinný hotel má 60 pokojů, recepci, výtah, salónek, čítárnu, TV místnost, restauraci á-la-carte, bar, vinárnu, internetový koutek (za poplatek), místnost na jízdní kola, terasu a zahradu. Parkování je u hotelu zdarma.
V ceně ubytování je bezplatné využívání wellness centra se saunou, parní lázní a odpočívárnou (otevřeno denně 16,00 - 21,00 hodin). Za poplatek jsou masáže a whirlpool.

Pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, telefonem, kabelovou TV, trezorem, přístupem k internetu (za poplatek) a balkónem. Některé pokoje mají možnost až 2 přistýlek a jsou o něco větší.
Dětská postýlka je zdarma, nutno předem rezervovat.

Stravování: Polopenze plus - snídaňový bufet, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. K večeři je v ceně 1 nápoj pro každou osobu (0,3 l piva, 1/8 l vína nebo 0,2 nealko nápoje). 1x týdně hotel pořádá selský bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Mozart s restaurací
Rakouský hotel Mozart - možnost ubytování