Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mondi Holiday Bellevue, Bad Gastein

Rakouský hotel Mondi Holiday Bellevue v zimě

Rodinný a přátelský hotel Mondi Holiday Bellevue s elegantním prostředím se nachází na klidném místě, asi 100 m od centra Bad Gasteinu. Nejbližší lanovka Stubnerkogelbahn a sjezdovky se nacházejí 400 m od hotelu, běžkařské tratě 2 km. Zastávka skibusu je vzdálená asi 100 m od hotelu.

Mondi Holiday je velmi komfortní dům s 208 bytovými jednotkami. Najdete v něm elegantní lobby s recepcí, bar, 3 restaurace, kavárnu, 5 výtahů, za poplatek je k dispozici sušička a pračka. Parkování u hotelu v ceně (cca 50 m), garáž za poplatek cca 12 €/den.
V ceně ubytování je fitness a stolní tenis, wellness s krytým bazénem (12 x 6 m) a samostatným dětským bazénkem, whirlpool. Za pooplatek je sauna, parní lázeň, solárium, léčebné terapie s aplikacemi, bahenní zábaly, masáže a další.

Vkusně a komfortně zařízené apartmány mají vanu nebo sprchu, WC, vysoušeč vlasů, telefon, kabelovou TV, rádio, trezor, jídelní/sedací kout, kuchyňský kout (elektrický sporák, mikrovlnná trouba, kávovar), balkón nebo terasu.
Cena zahrnuje: elektřinu, vodu, topení, úklid, koupelnové prádlo a utěrky 2 x týdně. Na místě se platí pobytová taxa cca. 2 € za osobu (od 15 let) a den, vratná kauce € 100.

1-pokojový apartmán pro 3 osoby (25 m²): obývací pokoj s rozkládací pohovkou.
2-pokojový apartmán pro 4 osoby (45 m²): obývací pokoj s rozkládací pohovkou nebo palandou, 1 dvoulůžkový pokoj a samostatné WC.
3-pokojový apartmán pro 6 osob (65 m²): obývací pokoj, ložnice s patrovou postelí nebo rozkládací pohovkou, 2 dvoulůžkové ložnice a samostatné WC.

Stravování: Polopenze (možnost doobjednat na místě) - snídaně a večeře formou bufetu (cca € 27.50 osoba/den, děti od 4 - 13 let platí polovinu).

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Mondi Holiday Bellevue s bazénem
Rakouský hotel Mondi Holiday Bellevue - možnost ubytování