Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grüner Baum, Bad Gastein

Rakouský hotel Grüner Baum

Hotel Grüner Baum leží na úpatí gasteinského horského světa, asi 3 km od městečka Bad Gastein, v "bezautové" zóně údolí Kötschachtal. Nejbližší skiareál je vzdálen 2 km, běžkařské stopy vedou přímo u domu. Zastávka skibusu je 50 m od hotelu. Hotel má vlastní cvičnou louku se začátečnickým a dětským lyžařským kursem.

Hotelová "vesnička" na ploše o velikosti 70 ha se skládá z 5 budov a nabízí celkem 80 pokojů. V hlavní budově se nachází recepce, výtah, á-la-carte restaurace, bar, otevřený krb, knihovna s přístupem na internet (za příplatek) WLAN. K dispozici je také lyžárna se sušičkou bot, parkoviště a garáže.
V ceně ubytování je fitness a wellness centrum, kde najdete bazén (15 x 10 m), parní lázeň a saunu. Za poplatek je solárium, kosmetické procedury a masáže.

Komfortní pokoje (20-35 m2) jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, satelitní TV, rádiem, telefonem, minibarem, některé trezorem, a balkónem.
Apartmány (32-50 m2) mají navíc kombinovaný obývací pokoj s prostorem ke spaní a oddělený dvoulůžkový pokoj.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, vačeře výběrem z menu o 5 chodech (na výběr 3 hlavní jídla, jedno z toho vegetariánské) se salátovým bufetem. Hotel příležitostně pořádá tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Grüner Baum - ubytování
Rakouský hotel Grüner Baum - ubytování
Rakouský hotel Grüner Baum s halou
Rakouský hotel Grüner Baum s bazénem
Rakouský hotel Grüner Baum v zimě