Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Germania, Bad Hofgastein

Rakouský hotel Germania v zimě

Hotel Germania asi 300 m od centra městečka Bad Hofgastein, přímo na lázeňské promenádě. Zastávka skibusu je přímo u hotelu, nejbližší běžkařské stopy jsou vzdálené asi 100 metrů a lanovka Schlossalmbahn cca 1 km.

K hotelovému zařízení patří 3 budovy, přijímací hala, recepce, jídelna, hotelový bar a výtah. Parkoviště u hotelu je v ceně, krytá garáž za cca 8 EUR/den.
Wellness: Termální krytý bazén (6 x 10 m), suchá sauna se zážitkovou sprchou, infračervená kabina, sauna, parní lázeň, fitness a whirlpool jsou v ceně. Solárium a masáže za poplatek.

Ubytování se nabízí v pokojích nebo v apartmánech.
Dvoulůžkový pokoj (22 m2): jednoduše zařízený s vanou nebo sprchou a WC, telefon, kabelová televize, rádio, župan, některé s balkonem.
Dvoulůžkový pokoj de Luxe (32 m2): stejné vybavení, ale má navíc samostatné WC, lednici, sedací kout, balkón směrem k promenádě nebo k parkovišti.
Apartmány (34 - 45 m2): mají navíc kuchyňský koutek (2-plotýnková elektrická deska, lednice,
V ceně pronájmu je el.energie, voda, topení, závěrečný úklid, prádlo.

Stravování: Polopenze v hotelu - snídaňový bufet se zdravým koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu, salátový bufet. 1x týdně se podává snídaně se sektem a slavnostní večeře.
Během večeře je v ceně stolní víno, voda, pivo a limonáda. Každou neděli je přivítací koktejl.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Germania s bazénem
Rakouský hotel Germania - možnost ubytování