Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Das Moser, Bad Hofgastein

Rakouský hotel Das Moser

Tradiční, 700 let starý 4-hvězdičkový hotel Das Moser se nachází na pěší zóně, uprostřed šarmantního místního centra střediska Bad Hofgastein. Nejbližší termální lázně jsou vzdálené cca 500 metrů.

Bývalý letní palác kdysi patřil arcibiskupům ze Salzburgu. Dnes elegantní hotel nabízí k ubytování celkem 40 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace "Wintergarten" a bar "Moserkeller" s tou nejlepší rakouskou kuchyní a vybranými víny, společenská místnost, kuřácký koutek, střešní terasa s panoramatickým výhledem, výtah a bezdrátové připojení na internet ve všech veřejných prostorách hotelu.

Parkování u hotelu je možné zdarma.

Ve středověkém sklepě, bývalém vinném sklípku se nachází malé wellness centrum, které nabízí impozantní termální bazén (31 ° C), relaxační jeskyně, sauna. Za poplatek jsou léčebné procedury a solárium.

Všechny komfortní pokoje jsou nekuřácké, zařízené v klasickém rakouském stylu. K jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, televize se satelitem, telefon, pokojový sejf. Některé pokoje jsou i s balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech se podává výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Das Moser - ubytování
Rakouský hotel Das Moser - ubytování

Místo

Hotel Das Moser 47° 10' 18.318" N, 13° 6' 25.8876" E
Location