Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Arcotel Elisabethpark, Bad Gastein

Rakouský hotel Arcotel Elisabethpark v zimě

Hotel Arcotel Elisabethpark se nachází v centru Bad Gasteinu, v nadmořské výšce 1000 m. K nejbližšímu lyžařskému vleku skiareálu Gastein je to od hotelu asi 1 km, k nejbližší běžkařské stopě asi 5 km. Zastávka skibusu je přímo naproti hotelu.

Hotel s elegantním zařízením nabízí 119 pokojů, vstupní halu s recepcí, bezdrátové připojení na internet (zdarma), společenskou místnost, panoramatickou restauraci, restauraci à-la-carte a vinárnu, bar, kavárnu a výtah. Venku se nachází sluneční terasa, ohniště, zahrada s posezením a slunečníky.

V ceně ubytování je wellness, kde najdete krytý termální bazén se saunou, whirlpool, parní lázeň, solnou lázeň a relaxační místnost, v ceně je také fitness a stolní tenis. Za poplatek je solárium, masáže, termální koupele a různé aplikace.

Nekuřácké pokoje mají telefon, TV, trezor, minibar, vysoušeč vlasů, koupací plášť, sprchu nebo vanu a WC. Rodinné pokoje mají 2 propojené pokoje a 1 koupelnu.,
Dětská postýlka je v ceně (nutno objednat předem).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou menu o 4 chodech se salátovým bufetem. Hotel 2x týdně pořádá tématický večer a 1x týdně galavečer.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Arcotel Elisabethpark s bazénem
Rakouský Arcotel Elisabethpark - možnost ubytování