Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpina & Tauernblick, Bad Hofgastein

Rakouský hotel Alpina & Tauernblick

Hotel Alpina & Tauernblick se nachází na klidném místě v městečku Bad Hofgastein, centrum s pěší zónou a termální lázně jsou vzdáleny cca 300 m. Dolní stanice lanovky do největší rakouské lyžařské oblasti Ski Amadé je 350 m daleko, stejně jako nejbližší běžkařské stopy. Zastávka skibusu je přímo před domem.

Hlavní budova Alpina patří do kategorie 4 hvězdičky, vedlejší budova Tauernblick 3 hvězdičky. Rodinně vedené ubytovací zařízení nabízí příjemnou atmosféru, 67 pokojů, recepci, hospůdku, krb, internetové připojení, jídelnu, bar, výtah. Parkoviště je zdarma, garáž za cca 4 eura/den. Ve vedlejší budově, která je vzdálená 30 metrů od hlavní, se nachází 21 pokojů a společenská místnost.

V ceně ubytování je zapůjčení jízdních kol, 1 x týdně živá hudba s tancem a nordic walking (hůlky v ceně). Wellness centrum v hlavní budově, kde najdete bazén s protiproudem, saunu, parní lázně, masážní sprchy. Za poplatek je solárium, masáže, termální lázně, whirlpool a jiné procedury.
Hosté ubytovaní ve vedlejší budově mohou využívat veškeré vybavení hlavní budovy.

Nekuřácké pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, rádiem, satelitní televizí a sejfem. Některé pokoje jsou s balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, odpolední svačina, hosté mají na výběr mezi poledním menu o 3 chodech nebo večerním menu o 4 chodech s dezertovým a salátovým bufetem. 1 týdně hotel pořádá tématické večeře a tématické bufety. Všechna jídla se podávají v hlavní budově.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Alpina & Tauernblick s bazénem