Jste zde

Domů » Gasteiner Tal » Dorfgastein

Dovolená v Dorfgasteinu

Dovolená v Dorfgasteinu

Salcburské městečko Dorfgastein, přezdívané také "Das g'sunde Dorf" (Zdravá obec) je ten pravý ráj pro přátele hor a sportu. Nachází se u vjezdu do údolí Gasteinertal a dosud si zachovalo svůj tradiční vesnický charakter. Nabízí opravdu velice útulnou atmosférou a návštěvníkům ukazuje své tradiční zvyky. Dorfgastein nabízí nejen krásnou přírodu, ale také příjemně strávenou dovolenou se všemi možnostmi, které nabízí nedotčená horská krajina.

Rodiny s dětmi, senioři, ale i milovníci sportu tu najdou v létě optimální podmínky pro pěší turistiku k okolním horským vrcholkům kolem starých horských chat, k vyjížďkám na horském kole, paraglidingu či závěsnému létání. Chcete-li náročný den plný sportu ukončit příjemně, určitě můžete využít rozsáhlé možnosti odpočinku a relaxace v nově zrekonstruovaných solárních lázních.

Dovolená v Dorfgasteinu je ideální pro celé rodiny. Na ty nejmenší návštěvníky čeká vodní skluzavka ve slunečních lázních, dětská lyžařská louka plná zážitků a veselý dětský klub Gasti.
Perfektně upravené tratě pro lyžování na běžkách, sjezdovky vedoucí až dolů do údolí, na nichž je sníh v zimních měsících zaručen pro všechny lyžaře, rychlé carvingové sjezdy a samozřejmě nesmíme zapomenout na snowboarding, který je zde samozřejmostí.

Dovolená v Dorfgasteinu
Geografie: