Jste zde

Domů » Gasteiner Tal » Bad Gastein

Dovolená v Bad Gasteinu

Dovolená v Bad Gasteinu

Uprostřed národního parku Vysoké Taury v Salcbursku leží na čerstvém horském vzduchu Bad Gastein. Dá se stručně charakterizovat jako malebné městečko s krásnými budovami z období "Belle Epoque", které dokonale zapadá do okolního přírodního prostředí. Rakouské lázně světové úrovně vyzařují zvláštní kouzlo: relaxace a odpočinek s ideálním horským klimatem a s termálními prameny zaručují nezapomenutelnou dovolenou pro náročné návštěvníky.

V Bad Gasteinu najdete optimální nabídku pro společnou dovolenou se senzačním výběrem rekreačních aktivit a různých odpočinkových programů. Sportovní a volnočasové aktivity doplňují rozsáhlou nabídku lázeňských a wellness zařízení. Nabízí se relaxování a odpočinek v šesti tématických oblastech skalních lázní, v hotelových termálních lázní, ve světoznámých Gasteinských léčebných jeskyních se sedmnácti horkými prameny s obsahem radonu.

Sníh tady v zimních měsících máte prakticky jistý, jsou tu atraktivní lyžařské sjezdovky i tratě pro běžky všech úrovní obtížnosti a ještě mnohem více možností k zimním radovánkám, v zimě je Gastein prostě ráj. V létě je naopak rájem údolí Gasteinertal, kde objevíte krásné turistické stezky, atraktivní tratě pro běhání i pro nordic walking, udržované trasy pro jízdu na horském kole a mnoho dalších zajímavých aktivit v okolí národního parku Hohe Tauern.

I pro místní hotely a ubytování můžeme směle užít výraz "královský zážitek". Ať už budete bydlet v jednoduchých penzionech nebo v luxusních hotelech, všude budete doslova hýčkáni srdečností zdejších hostitelů.
Pro "noční sovy" je třeba každý večer nachystán "Faites Vous Jeux" (Zahrajte si hru) v místním kasinu. V lázeňském středisku je prostě připraven opravdu rozsáhlý program, který zajistí, že se tady rozhodně nudit nebudete.

Dovolená v Bad Gasteinu
Geografie: