Jste zde

Domů » Léto

Cyklistika v Gasteinu

Krajina Böcksteinu
Autor: ColorfulFoxes

Pohodlná jízda na kole s celou rodinou nebo náročná trasa pro horská kola. V rámci své letní dovolené v údolí Gasteiner Tal máte opravdu mnoho na výběr.
Rodinné a snadno zvládnutelné gasteinertalské cyklostezky připraví pro velké i malé cyklisty opravdu hodně legrace. Na malebných a vzrušujících cyklistických okruzích zažijete společně s vašimi dětmi samozřejmě hodiny opravdu skvělé zábavy na kolech. Mezitím se pochopitelně můžete posilnit nějakým lahodným občerstvením nebo piknikem na jedné z mnoha svěžích zelených luk.

Okružní jízda přes Gasteiner Tal vás povede po vedlejších silnicích přes krásné údolí. Na výběr budete mít okruh buď 30 km anebo 60 km. Výškový rozdíl 370 metrů lze skutečně snadno zvládnout. Start je v Böcksteinu na konci údolí v nadmořské výšce 1 100 m, tahle cyklistická túra vás zavede na Klammstein (730 m), odkud se pak napojují všechny cyklostezky na trasy v Taurách v Salzachtalu.

Sportovně založená mládež a ambiciózní dospělí jsou v Gasteinu bezpochyby na tom správném místě. Očekává je zde mnoho atraktivních tras pro horská kola a vášniví bikeři budou nepochybně velmi spokojeni!
Nemusíme se vůbec starat o to, jak si přivézt vlastní kolo na dovolenou do Rakouska. Půjčovny kol v rekreační oblasti Gastein nabízí pro potěšení cyklistů, pro fanoušky "uphillu" či "downhillu", pro cykloturisty, děti i dospělé to správné sportovní vybavení.

Místo

Böckstein 47° 5' 27.5748" N, 13° 7' 14.4948" E
Location