Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Hubertus, Dorfgastein

Rakouské apartmány Hubertus v zimě

Apartmánový dům Hubertus se nachází na klidném místě, blízko centra Dorfgasteinu. Leží asi 150 m od nejbližších lyžařských vleků, 100 m od běžkařských stop a 50 metrů od zastávky skibusu. Při dobrých sněhových podmínkách je možné na lyžích dojet až k domu.

K zařízení domu patří 4 apartmány, dětská herna, stolní tenis, lyžárna s vysoušečem lyžařské obuvi, parkoviště a pračka (za poplatek), v létě sluneční terasa s grilem, hřiště a půjčovna kol. Na přání je možnost dovozu čerstvého pečiva (za poplatek).

K vybavení všech apartmánů patří kávovar, myčka, mikrovlnka, telefon, rádio, kabelová televize, sejf, balkón, sprcha a WC.
Apartmán typ 1: 1-pokojový apartmán pro 1 - 2 osoby, cca 30 m2, obytná místnost s kuchyňským koutem, otevřená lůžková část se 2 postelemi.
Apartmán typ 2: 2-pokojový apartmán pro 2 - 4 osoby, cca 40 m2, obytná místnost s kuchyňským koutem, rozkládací postel, ložnice s dvojlůžkem.
Apartmán typ 3: 3-pokojový apartmán pro 2 - 6 osob, cca 60 m2, obytná místnost s kuchyní. 2 ložnice se 2 a 4 postelemi, předsíň.

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2010)