Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Christophorus, Bad Hofgastein

Rakouské apartmány Christophorus v zimě

Apartmánový dům Christophorus se nachází jen 400 m od místního centra Bad Hofgasteinu a od termálních lázní Alpentherme. Nejbližší lanovka Schlossalmbahn je vzdálená 500 m, stejně jako běžkařské tratě. Zastávka skibusu se nachází přímo před domem.

Komfortní, rodinně vedený dům má 15 apartmánů, restauraci (ve vedlejší budově) s možnost snídaní (objednávky na místě), pračku se sušičkou za poplatek, parkoviště (zdarma) nebo garáže (cca 7 euro na den). Na přání je možná dodávka čerstvého pečiva k snídani.
V ceně ubytování je stolní tenis, za poplatek sauna a parní lázně.

Moderní apartmány jsou vybavené telefonem, televizí se satelitem, rádiem, jídelním a kuchyňským koutem (2 elektrické plotýnky, lednička, kávovar), vanou nebo sprchou, WC, balkónem nebo terasou.
1-pokojový apartmán pro 2 osoby (cca 22 m2): obytná místnost/ložnice s francouzskou postelí.
2-pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 40 m2): obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 dvojlůžkový pokoj.

V ceně je zahrnuta elektrická energie, voda, topení, závěrečný úklid, ložní prádlo - výměna 1 x za 14 dní, dětské postýlky do 2 let (nutná rezervace předem). Na místě se platí lázeňský poplatek cca 2 euro na den pro osoby starší 15 let.

Stravování: Vlastní nebo snídaně.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouské apartmány Christophorus s barem
Rakouské apartmány Christophorus - ubytování