Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Arcadia, Bad Hofgastein

Pohled na apartmánový dům Arcadia v Rakousku

Prázdninový apartmánový dům Arcadia se nachází na slunečném a klidném místě, na okraji obce Bad Hofgastein, kde téměř nejezdí žádná doprava. Místní centrum s mnoha nákupními možnostmi je vzdálené 800 metrů, termální lázně asi 1 km. Nejblížší lyžařský vlek a sjezdovky leží cca 1,5 km daleko, běžkařská stopa 1 km. Zastávka skibusu se nachází ve vzdálenosti 30 m od domu.

Rodinně přátelský a nedávno renovovaný dům má 24 apartmánů, výtah, sluneční terasu, lyžárnu a místnost pro sušení obuvi, bar a parkoviště. V ceně ubytování je parní lázeň a sauna, za poplatek pak jsou masáže.
Na místě se platí za závěrečný úklid a lázeňský poplatek, podle potřeby dětská postýlka do 2 let. Je potřeba si dovézt vlastní ložní prádlo, ručníky a utěrky.

Komfortně vybavené apartmány mají vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, kávovarem, toustovačem, dále rádio, telefon, televizi se satelitem.
Apartmány pro 2 - 3 osoby (cca 50 m2): Obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem, dvojlůžkový pokoj, vana nebo sprcha a WC.
Apartmány pro 2 - 6 osob (cca 64 m2): Obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 2 dvojlůžkové pokoje, vana nebo sprcha a WC.

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2010)

Apartmánový dům Arcadia - ubytování