Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Schillerhof, Bad Gastein

Rakouský aparthotel Schillerhof v zimě

Apartmánový hotel Schillerhof má několik prostorných luxusních bytů. Nachází se na panoramatickém místě s výhledem na Bad Gastein, jehož centrum leží asi 500 m od hotelu. Zastávka skibusu je přímo u domu, nejbližší lanovka Graukogelbahn je vzdálená 100 m, běžkařské stopy 500 m.

Hotel byl uveden do provozu v roce 2007. K jeho zařízení patří recepce, nekuřácká restaurace, bar a 2 výtahy. V ceně jsou 2 parkovací místa pro jeden apartmán.
V ceně ubytování je wellness centrum (otevřeno 14 - 21 hodin) s krytým bazénem (10 x 4 m), velkou saunou, odpočívárnou se sprchami, 3 vířivkami. Za poplatek jsou masáže, šipky, stolní fotbal a stolní hokej.

Komfortní nekuřácké apartmány mají vstupní halu, kuchyň (chladnička s mrazničkou, kávovar, toustovač, myčka nádobí, sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba), TV se satelitním příjmem, Hi-Fi s CD přehrávačem, jídelní/sedací kout, sprchový kout, WC, pračku a balkón nebo terasu.

3-pokojový apartmán pro 6 osob (cca 80 m2): Obývací pokoj s manželskou postelí, 2 dvoulůžkové pokoje, 2 x koupelna/WC, 2 x balkón nebo terasa.
4-pokojový apartmán pro 8 osob (cca 100 m2): Obývací pokoj s manželskou postelí, 3 dvoulůžkové pokoje, 3 x sprcha/WC, 2 x balkón nebo terasa.
V ceně pobytu je el.energie, voda, topení, závěrečný úklid, ložní a koupelnové prádlo (1 x za týden). Na místě se platí pobytová taxa cca € 2,20 za osobu a den (platí osoby nad 15 let).

Stravování: Vlastní nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou menu o 4 chodech (možné doobjednat na místě za poplatek dospělí € 25,-/den, děti 5-12 let € 16,-/den, děti do 4 let zdarma).

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Schillerhof s bazénem
Rakouský aparthotel Schillerhof - možnost ubytování