Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Der Fichtenhof, Dorfgastein

Rakouský hotel Der Fichtenhof v zimě

Hotel Der Fichtenhof se nachází na klidném místě, na slunečném svahu s nádherným výhledem na okolní hory. Do centra a k lanovkám lyžařské oblasti Grossarl-Dorfgastein je to asi 5,5 km. Několikrát denně zdarma je zajištěn hotelový transfer až k dolní stanici lanovky a zpět.

Velmi komfortní hotel má 28 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, lobby, několik restaurací, útulný hotelový bar a 2 výtahy, parkoviště zdarma. Pro děti je k dispozici dětská herna.
V hotelu najdete stolní tenis, pěkné wellness centrum - bazén (4,5 x 13 m) s protiproudem, s masážní lavicí a vodopádem, parní lázně, finská sauna, biosauna, infračervená kabina a odpočinková místnost.
1 x týdně se koná noční sáňkování (doprava k sáňkařské dráze není v ceně).

Všechny pokoje a apartmány jsou světle zařízené, k jejich vybavení patří sprcha nebo vana, WC, vysoušeč vlasů, televize se satelitem, rádio, telefon, sejf, minibar, některé pokoje mají i balkón nebo terasu.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, každý týden bufety s různými specialitami, odpolední svačina pro lyžaře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Der Fichtenhof s bazénem
Rakouský hotel Der Fichtenhof - ubytování