Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Alpentherme Gastein, 2. část

Část komplexu Alpentherme Gastein, Bad Hofgastein

Alpentherme Gastein nabízejí něco zvláštního i pro ženy samotné. Některé ženy si totiž chtějí užívat lázeňský svět jen mezi sebou, nepozorovaně a uvolněně. Ladies World tak nabízí útočiště, ve kterém moderní ženy získají energii pro svojí práci a zájmy. Najdou zde velmi osobní atmosféru, ve které dostatek prostoru pro individuální potřeby a odpočinek. Zařízení má vlastní saunu se sluneční terasou a s nádherným panoramatickým výhledem, čajový bar a místnosti "Bijou" pro individuální péči.
Vstup do světa Ladies je od 16 let.

Nejvyšší kvalita očekává hosty také v Beauty Residenz, kde je zajišťován individuální přístup pro muže i ženy, a areál je přístupný i bez případného vstupu do Alpentherme Gastein. Vysoce kvalifikované kosmetičky používají k ošetření lázeňských hostů jen kvalitní výrobky, jako např. Phytomer, QMS, Braukmann, Horst Kirchberger a Art Deco. Beauty Residenz nabízí také komplexní masáže, peeling, parní lůžka, thalasso terapie, zábaly do pupalkového oleje, koupele ve vaně Caracalla a masáže horkými kameny.

Svět sportu (Sports World) - nejmodernější sportovní infrastruktura a nejnovější poznatky vědy o cvičení čekají na zdejší lázeňské hosty v této oblasti alpských lázní Alpentherme Gastein. Různá cvičení zaměřená na sílu, srdce a vytrvalost se provádějí v prostorných místnostech, které také současně nabízejí různé fitness a jiné cvičební programy.

Díky odborným zkušenostem sousedního centra pro zdraví a sport tu jsou také nabízeny sportovně lékařské výkonové testy. Také na speciální požadavky, jako je např. cílené vzdělávání v problémových oblastech, jako např. snižování nadváhy, tady rozhodně naleznete odpovědi.
Fitness centrum lze navštívit podle vašeho přání, buď bez nebo i se vstupem do lázeňského sektoru.

Kulinářský svět (Gusto World) - středomořské pochoutky, lehká a zdravá výživa nebo třeba místní speciality? V tomto světě se vám splní všechna kulinářská přání. Radost a kvalita života - to jsou dva pojmy, které jsou přímo spojené. Rakousko a restaurace Alpentherme vám umožní prozkoumat nové kulinářské speciality. Ty mají mnoho podob - elegantní lázeňská restaurace, bar Ice Cube Cocktailbar & Lounge s výhledem na hory, útulná kavárna nebo samoobslužný prostor pro ty, co spěchají.

Místo

Alpentherme Gastein 47° 10' 11.2692" N, 13° 6' 15.5268" E
Location