Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Bezpečnost dětí při lyžování

Gasteinský dětský klub a jeho logo

Zdraví vašich dětí je to hlavní a pro naprosto bezproblémovou dovolenou pro celou rodinu nabízejí Gasteinské lyžařské školy i bezpečnostní pomůcky. Aby nedocházelo ke zraněním, je třeba používat lyžařskou přilbu a bezpečnostní vestu! Bez ohledu na to, jak staré jsou vaše děti, při zábavě i jiných činnostech, jsou vždy pod dohledem kvalifikovaných dětských pečovatelů, kteří zajišťují, aby vaše zimní dovolená v Gasteinu byla bezstarostná a nezapomenutelná.

Při všech činnostech, službách a organizovaných akcích je bezpečnost dětí svěřených do péče lyžařské školy na prvním místě. Všechny děti, které se stanou členy lyžařských kurzů, které pořádá sportovní lyžařská škola v Gasteinu, dostanou zdarma po dobu konání lyžařského kurzu ochrannou lyžařskou přilbu a bezpečnostní vestu v signální barvě. Také vám sdělí jakékoliv informace týkající se základních bezpečnostních pravidel ve zdejším skiareálu. Pokud děti chodí do místního lyžařského kurzu, jsou jednoznačně v péči skvěle vyškolených rakouských lyžařských instruktorů a tak vždy v dobrých rukou.

I z dálky je vidět signální světle žlutá barva vesty, kterou mají na sobě všechny děti po celou dobu konání lyžařského kurzu. Děti do 15 let, i když nejsou účastníky kurzu, musí nosit přilbu při jízdě na sjezdovkách povinně!

Na rodinnou dovolenou v rakouském Gasteinertalu svědomitě dohlíží zdejší maskot Gasti, kapička s čepičkou, a to zejména na bezpečnost těch nejmenších lyžařů a nastávajících lyžařských hvězd na zdejších svazích. Všude kolem najdete rodinné a opravdu přátelské ubytování, včetně hotelů, penzionů a domácích apartmánů po celou dobu svého pobytu v Salcbursku.

Geografie: