Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Akce v únoru 2014

Závod Ö3 Pistenbully - sněhové rolby
Autor: Triotex

Urban Ice 2014

Termín: 7. února 2014

Místo: Bad Gastein, centrum

Program:

* 16:00 hodin: volný trénink
* 17:30 hodin: kvalifikace 1
* 19:00 hodin: kvalifikace 2
* 20:00 hodin: finále

After Contest Party: Silver Bullet Bar

Již potřetí se setká dvacítka špičkových lezců po ledu v centru rakouského střediska Bad Gastein, aby tady poměřili síly v této opravdu jedinečné sportovní soutěži. A to všechno před zraky stovek přihlížejících diváků.

Vzrušující podívaná tváří v tvář určitě vybudí i sportovce, kteří tu podají své nejlepší výkony a postarají se o vzrušující zážitky. Impozantní ledové skály, špičkové sportovní výkony světového formátu a samozřejmě i nadšené publikum při akci Urban Ice nenechají rozhodně žádného účastníka v klidu.

Pro tento rok je ale přichystána ještě jedna novinka. Po kvalifikaci bude ledová stěna přestavěna a osm finalistů bude nuceno překonat na převisu ještě jeden další nový prvek. To bezesporu udělá celý závod ještě náročnějším a obtížnějším. Vítěz bude totiž muset zdolat desetkrát 30 metrů vysokou skalní stěnu spolu s převisem (při kvalifikaci a ve finále).

Sledovat osobně toto neobvyklé sportovní klání se tedy v každém případě vyplatí. Zatímco publikum se bude zahřívat již během závodu, poskytne na tuto akci pozvaný DJ skvělou hudební zábavu i po skončení této sportovní události. Při té se pak zahřejí doslova všichni.

Urban Ice se bude nepochybně konat ve velmi příjemné atmosféře a za podpory firem Salewa, Suzuki, Gesteiner Mineralwasser, Sport Schober a Tourismusverband z Bad Gasteinu.

Předchozí vítězové:

2012: Georg Santner (Rakousko)
2013: Dennis van Hoek (Nizozemí)

Ö3 Pistenbully

Místo: Lyžařský areál Dorfgastein

Termín: 13. února 2014, od 9:00 hodin

Hlavními účastníky této akce budou upravené sněhové rolby se 400 koňskými silami pod kapotou a DJ stánek u Buckelu do Dorfgasteinu. Ö3 Pistenbully - to je čistá zábava.

Program:

* 9:00 hodin: Welcome Service u horní stanice lanovky Fulseck se sněhovým barem a výčepem
* 11:30 hodin: Loungemusic pro přestávku na oběd
* 15:00 hodin: Párty hudba k zahájení après-ski u dolní stanice lanovky Fulseck

Geografie: 

Místo

Dolní stanice lanovky Fulseck, Dorfgastein 47° 14' 41.262" N, 13° 6' 37.08" E
Location