Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Rodinný ráj, 2. část

Gasti Club Dorfgastein

Zatímco rodiče si mohou užívat lyžování a vyzkoušet lyžařská střediska, počínaje Dorfgasteinem a konče Sportgasteinem, nebo se rozhodnou strávit příjemný čas v lázních, děti mohou řádit v Kids Parku nebo ve Fun Centru, či v juniorském oddělení lyžařské restaurace v Angertalu. Jedna věc je zde ale jistá. O všechny a o všechno je v Gasteiner Talu dobře postaráno, což mají za povinnost místní vyškolení odborníci.

Zábavné atrakce pro děti čekají v Kids Parku. Tady se děti naučí lyžovat na mírném svahu, k tomu jim slouží areál s celkovou rozlohou 8 000 m². Na lyžařských svazích zde neustále panuje v hravém druhu radostná atmosféra, kterou úspěšně udržují zkušení lyžařští instruktoři ze sportovní lyžařské školy v Gasteinu.

300 m² velké zábavné centrum Fun Center najdete u horní stanice lanové dráhy Stubnerkogelbahn. Přístup sem je ovšem možný pouze s platným skipasem. V tomto centru můžete využít přístup k internetu zdarma, "bazén" s míčky, dětské kino, lezeckou stěnu, stolní fotbal anebo Sony Playstations.
Hrát si, dovádět, malovat a ještě mnohem více mohou děti od 3 let ve Skirestaurantu Angertal každý den od 10 do 15 hodin, kromě soboty. Celou akci vede školená odbornice za poplatek asi 5 € za hodinu.

Den lyžování v údolí Gasteiner Tal je spojen samozřejmě s velkou chutí na jídlo, kterou zaženete v některé z mnoha útulných a pohodlných lyžařských chat. Děti si mohou hrát v dětském koutku, rodiče mezitím dozajista nepohrdnou chvilkou klidného posezení s ochutnávkou místních vynikajících salcburských lahůdek, třeba i na slunečné terase. Klidně si můžete na některé ze zdejších Gasteiner Family-Skihütten udělat na chvíli pauzu, zatímco si vaše dítě objedná nějaké speciální dětské menu.

Geografie: 

Místo

Lanovka Stubnerkogelbahn 47° 6' 41.9328" N, 13° 5' 58.7364" E
Location