Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Rodinný ráj, 1. část

Gasteiner Tal

Gasteiner Tal, údolí hor a termálních pramenů, je již dlouhou dobu považován za jakýsi ráj pro rodinné dovolené. Zejména o ty nejmenší návštěvníky zde bylo vždy dobře postaráno, což má pochopitelně velký význam, protože se sem pak hosté rádi vrací a mají z dovolené opravdu příjemný pocit. "Gasti", bytost z fantazijního světa, který vypadá jako kapka s horským účesem, je maskotem údolí a vytváří perfektní prezentaci hor a zdejšího vodního světa.

Nový maskot Gasteinu působí především na ty malé návštěvníky. Tento fakt byl potvrzen v průzkumu z lyžařských škol, téměř všechny děti byly touto postavičkou přímo nadšené. Tato vtipná a poněkud neohrabaná postavička rozdává plnou náruč legrace a dobrých rad pro dovolenou v městečkách Bad Gastein, Bad Hofgastein a Dorfgastein. Mladí i starší se tak v přátelském údolí Gasteiner Tal cítí být vítáni i díky této postavičce. Opusťte na chvíli váš každodenní život a užijte si zaslouženou dovolenou v rakouských horách!

V gasteinské oblasti se rychle zbavíte všech starostí, na zdejším čistém horském vzduchu čeká na vaše děti program, který jim poskytne každý den něco jiného. Heslem je zde pestrost a zábava. V zimním ráji si může celá vaše rodina vychutnávat zimní radovánky jako je lyžování, snowboarding, výlety na sněžnicích, běh na lyžích, nebo si může jen tak v teple termálních lázních užívat léčivé prameny.

"GASTI Family Partner Gastein" je dokonale přizpůsoben všem přáním a potřebám rodin s dětmi. Rodinné hotely, domy, chaty a penziony tu mají zcela jasně definovaná kritéria a Gastein tak jasně dokazuje, že jeho srdce "bije" především pro děti, kterým je zde vyhrazen opravdu velký prostor.

Geografie: 

Místo

Bad Gastein 47° 6' 35.7696" N, 13° 7' 56.6148" E
Location