Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Pravidelné zimní akce 2013

Výlety na sněžnicích (s lanovkou)

Začátek: Každé úterý ve 13:00 hodin

Místo: Dorfgastein, Alpine Ski & Angerer

Vycházky na sněžnicích s průvodcem představují opravdu zvláštní zážitek. V malých skupinkách se totiž vypravíte z Fulsecku přes Arltörl a dál ke střední stanici lanovky. Túra je to velmi jednoduchá a je vhodná i pro děti. Vypravíte se na objevování mnoha skrytých krás zdejší přírody. To vše pochopitelně pouze za předpokladu, že tu leží sníh!

Sraz je u kanceláře lyžařské školy Angerer ve 13:00 hodin, informace a přihlášky (do pondělí do 17:00 hodin) získáte na stejném místě. Běžná cena je 27 €, pro majitele Gastein Card 24 €, a to včetně karty k vlekům.

Putování na sněžnicích s průvodcem

Začátek: Každou středu ve 13:00 hodin

Místo: Dorfgastein, Alpine Ski & Angerer

Během příjemné zimní procházky na sněžnicích vám bude plně k dispozici profesionální průvodce, který vás bude doprovázet tamní nádhernou krajinou a upozorní na všechny krásy zdejší přírody. Túra na sněžnicích trvá asi 2,5 hodiny.

Minimální počet účastníků je 3 zájemci. Obvyklá cena je stanovena na 7 € a cena při vlastnictví karty Gastein Card pak činí jen 5 €, včetně zapůjčení vybavení. V tomto případě ale není součástí žádný vstup na lyžařské vleky!

New Style Kids on Snow - Freeride

Začátek: Každé úterý a čtvrtek od 10:00 do 15:00 hodin

Místo: Dorfgastein, Alpine Ski & Angerer

Také tuto zimu připravuje lyžařská škola Angerer pro všechny zájemce z řad mládeže zábavná dobrodružství v hlubokém sněhu a pro zvýšení bezpečnostních návyků pro freestylery a snowboardisty.

Pokud se vaše odrostlejší ratolesti budou už na sjezdovkách nudit nebo by si chtěli již také někdy vyzkoušet něco jiného, jsou tady na tom správném místě!

Po bezpečnostním tréninku se zájemci vydají na sjíždění opravdu pohodových tratí a vklouznou tak pozvolna do zajímavého světa freeridingu. Ty první freeridové sjezdy a super skoky mohou být opravdu jednodušší, než si myslíte.

Naučíte se zde i správnému chování v zimní krajině a seznámíte se s rámci praktických cvičení s přístroji, které se používají při pádu laviny, poznáte vlastnosti sněhu, postup při pádu laviny a práce s lopatou a sondou.

Off-Piste / Freeride XXL

Začátek: Každou středu a sobotu od 9:30 hodin

Místo: Dorfgastein, Alpine Ski & Angerer

Vypravíte se v doprovodu zkušených průvodců objevovat nové freeridové tratě v údolí Gasteiner Tal. Zažijete přitom nezapomenutelnou a perfektní zábavu, na což budeme dozajista i dlouho vzpomínat. Hlavně nesmíte zapomenout na fotoaparát a kameru.

Cena je 70 € včetně bezpečnostního vybavení. Místo srazu bude upřesněno při rezervaci, ta je nutná nejpozději do 17:00 hodin den před konáním akce.

Lyžařské túry s průvodcem pro začátečníky

Začátek: Každý čtvrtek od 9 hodin

Místo: Alpine Ski & Angerer

Za doprovodu zkušeného průvodce budeme poznávat nádherný svět hor v Gasteinu. Navštívíte různá zajímavá místa za maximální bezpečnosti v hlubokém sněhu. Cíl túry je pochopitelně limitován lyžařskými dovednostmi a fyzickou kondicí jednotlivých účastníků. Celá cesta trvá asi 1,5 hodiny.

Běžná cena za akci je 65 €, snížená cena pro majitele Gastein Card pak 60 €.

Místo

Alpine Ski & Angerer 47° 14' 38.4216" N, 13° 6' 35.4456" E
Location