Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Letní týmové dobrodružství

Ať už se vydáte do rakouského Gasteiner Talu v Salcbursku s přáteli, s rodinou nebo třeba s kolegy z práce, objevíte tu nespočet příležitostí pro týmovou spolupráci a pro utužení soudržnosti při nejrůznějších dobrodružstvích v přírodě.

Společné překonávání překážek podporuje spolupráci, komunikační a sociální dovednosti a zvyšuje důvěru ve své vlastní schopnosti, jak se vyrovnat s obtížnými situacemi.

Stavba vorů u jezera Gasteiner Badesee

Stavba plně funkčního voru z materiálů, které jsou k dispozici, vyžaduje společnou práci a při takové stavbě je zapotřebí sil celého týmu či rodiny! A po úspěšné stavbě již může začít vaše průzkumná plavba po jezeře, kdy je ale nutné pořád řešit nějaké choulostivé úkoly spojené s plavbou.

Podle počtu účastníků se také praktikuje způsob stavby několika vorů na různých místech a pak jejich smontování uprostřed jezera do velikého plavidla.

Lesní lanový park

Nahoru k nebi! V lesním zábavním parku s visutými lany a na žebřících až "do nebe" může každý najít svou osobní výzvu. Společně budete zdolávat tohle schodiště do nebe, které kromě překonávání závratě nutí k využívání velkého týmového ducha a motivace! Ale odměnou pak všem bude nádherný výhled z toho posledního schůdku, sportovní odměna za veškerou vaši snahu!

Fuxfarm Outdoor Trophy

Úspěšně absolvovat Outdoor Trophy lze společně nebo i jeden tým proti jinému - záludné úkoly a složité otázky musíte řešit tak jako tak společně! Je v celku jedno, zda budete zdolávat jednotlivé překážky individuálně nebo v týmu, tady jde o vysloveně o to, upotřebit veškeré znalosti a dovednosti! Kdo by nechtěl obdržet celkem prestižní ocenění Fuxfarm Outdoor Trophy?

Venkovní (outdoorové) hry

Pro mladší i starší účastníky připravil tým team-works.eu GmbH letos v létě ve Fuxfarmě v Kötschachtalu venkovní hry Outdoor Games. Zažijete při nich selektivní využívání zkušeností a probačních situací s vrstevníky nebo s homogenními skupinami.

Účastníkům je vhodným způsobem předkládána myšlenka spolupráce, komunikace, iniciativy, důvěry, odpovědnosti, tolerance, fyzické zkušenosti, intelektu, představivosti, odhodlání, společného překonávání překážek, sociální zprostředkovanosti a odborné znalosti a důvěry ve své vlastní schopnosti vyrovnat se s obtížnou situací.

Přírodní zážitky v Dorfgasteinu

Nově postavené dobrodružné a tématické dětské hřiště "Naturelebnis Dorfgastein" nabízí velkým i malým průzkumníkům vzrušující pohledy na místní alpskou flóru a faunu Gasteiner Talu formou "překvapeni - hraní - učení".

Na opravdu velkoryse pojaté a vysoce kvalitní výukové hrací ploše s hracími a výukovými stanovišti a s moderním Kneippovým léčebným zařízením se skvostnou zahrádkou s léčivými bylinkami tady můžete poznávat místní přírodu (kameny, rostliny, zvířata) a také historii Gasteinu.

Geografie: 

Místo

Gasteiner Badesee 47° 8' 37.9068" N, 13° 7' 21.4464" E
Location