Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Lázně Felsentherme Gastein, 2. část

V části Panorama Wellness v lázních Felsentherme si mohou milovníci sauny užívat na ploše 600 m² opravdu velkého výběru různých druhů saun a parních lázní. Infračervená kabina a sanarium, v níž na vás působí různé světelné efekty a suchý vzduch o teplotě asi 50 - 70 ° C, to všechno posiluje imunitní systém tím nejzdravějším a nejjemnějším způsobem. V parní lázni se pak nechte hýčkat různými vůněmi, a panoramatická sauna vám díky prosklenému průčelí umožní opravdu jedinečný výhled na okolní hory. Uvolněně se můžete potit v Knaippově sauně, kde je uprostřed umístěn ohřívač.

Dalším neobvyklým zážitkem ve Felsentherme je dozajista solná jeskyně, která směřuje přímo do skály a léčebné účinky má vzduch prosycený solí. Zvláště působivá je také štolová sauna, venkovní sauna, přístupná ze střechy panoramatické wellness části zdejšího areálu. Unikátní jsou také dva bazény - studený bazén s vodou o 12°C a teplý bazén s vodou teploty 34°C, a také nudistická terasa, umístěná v nadmořské výšce 1110 m. Odtud je pak jedinečný pohled na panorama pohoří Vysoké Taury.

I sportovní nadšenci si tu přijdou na své, a sice ve zdejší oblasti fitness. Celkem 150 m2 plochy nabízí zařízení jako běžící pás, rotoped, crossový trenažér a ergonomické posilovače, což jistě velmi vhodným způsobem doplňuje sportovní plavání.

Odborný institut pro masáže, pedikúru a kosmetiku nabízí klasické masáže, reflexní masáže nohou a masáže pojivových tkání, speciální masáže zad, pedikúru, manikúru a kosmetické ošetření obličeje, tónování řas a obočí a jiné kosmetické a relaxační procedury.

V panoramatické restauraci podávají zdravá a lehká jídla rakouské a mezinárodní kuchyně. Velká sluneční terasa nabízí nádherný výhled na okolní hory a celé lázeňské zařízení Felsentherme.