Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Römerhof, Dorfgastein

Rakouský hotel Römerhof v zimě

Hotel Römerhof se nachází v centru městečka Dorfgastein, v blízkosti lyžařského střediska Sportwelt Amadé. Lanovky lyžařské houpačky Grossarltal - Dorfgastein jsou vzdálené cca 300 m. Zastávka skibusu se nachází přímo u hotelu, nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti asi 300 m.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 40 pokojů na 3 patrech. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí a s otevřeným krbem, útulná hospůdka, výtah v hlavní budově, restaurace, nekuřácká jídelna, internetové připojení WLAN (zdarma), parkoviště a garáž 4 eura/den (nutná rezervace předem). Ve stylovém sklepení tisíc let staré římské věže se nachází nostalgický bar a odpočinková místnost vodního světa "Lagune".

V ceně ubytování je posilovna, stolní tenis, sáňkování, wellness centrum s bazénem (vodní atrakce), whirlpoolem, bio saunou, finskou saunou, infračervenou kabinou, parními lázněmi, bylinnou parní jeskyní, zapůjčení županu. Za poplatek je solárium a speciální masáže, využití baru.
Všechny děti se stávají členy prázdninového klubu Pongi s možností různých slev a je pro ně připravena dětská herna.

Nekuřácké pokoje (24 - 30 m2) jsou vybavené sprchou nebo vanou a WC, fénem, rádiem, telefonem, kabelovou televizí, sejfem a některé s balkónem. Dětské postýlky jsou v ceně, nutno nahlásit předem při rezervaci.
Komfortní 2-pokojové apartmány (cca 40 m2, pro 2 - 4 osoby) se nacházejí ve 30 m vzdálené depandanci (přechod je z větší části zastřešen), mají obytnou místnost kombinovanou s ložnicí, kuchyňský a jídelní kout, sprchu, samostatné WC a velký balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, každý den odpolední svačina (16:00 - 17:00), večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, 1 x týdně je večeře formou bufetu. Na vyžádání je možná také vegetariánská strava nebo dětské menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Römerhof s bazénem
Rakouský hotel Römerhof - ubytování

Místo

Hotel Römerhof 47° 14' 33.846" N, 13° 6' 18.5112" E
Location