Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Park, Bad Hofgastein

Rakouský hotel Grand Park v zimě

Hotel Grand Park se nachází v centru Bad Hofgasteinu , ale přesto na klidném místě. K pěší zóně a lázním Alpentherme je to asi 150 m. Dolní stanice lanovky Schlossalmbahn je vzdálená asi 500 metrů, nejbližší běžkařské stopy jsou vzdálené 400 m. Zastávka skibusu (zdarma) se nachází přímo před hotelem.

Jedná se o tradiční hotel se stylovou atmosférou a zároveň jediný 5-hvězdičkový hotel v údolí Gasteiner Tal. K jeho zařízení patří recepce a lobby s krbem, nekuřácká restaurace s výbornou kuchyní a sluneční terasou, á-la-carte restaurant, kavárna, Girardi bar s piánem a terasou, internetový koutek, salón krásy, výtah, parkoviště a garáže.
Pro děti je připravena dětská herna.

Pro ubytované hosty je k dispozici posilovna s moderními přístroji, wellness centrum "Grand Spa" s termálním krytým bazénem (130 m2 s teplotou vody 31°C), dva whirlpooly (jeden má 35°C), 3 parní lázně a sauny, tepidárium a laconium. Hotel několikrá týdně pořádá živou hudbu a různá vystoupení.
Za poplatek je solárium, masáže, různé procedury, uvolňující koupele, thalassotherapie, shiatsu a osobní trénink.

Komfortní pokoje (nekuřácké, 28-38 m2) zařízené v klasickém stylu jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, kosmetickým zrcadlem, župany, pantoflemi, rádiem, telefonem, kabelovou televizí, internetovým připojením (zdarma), minibarem, sejfem, koutkem k posezení a balkónem s výhledem na gasteinské hory.

Stravování: Polopenze - snídaně formou studeného i teplého bufetu, podává se až do 11:00 hodin, večeře je výběrem z menu o 5 chodech (možnost výběru mezi 3 hlavními chody) se salátovým a sýrovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Grand Park s lobby
Rakouský hotel Grand Park s bazénem
Rakouský hotel Grand Park - ubytování

Místo

Hotel Grand Park 47° 10' 15.726" N, 13° 6' 9.5112" E
Location