Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Germania, Bad Hofgastein

Rakouský hotel Germania v zimě

Hotel Germania se nachází asi 300 m od centra Bad Hofgasteinu, přímo na lázeňské promenádě. Zastávka skibusu se nachází před hotelem, nejbližší lanovka Schlossalmbahn je vzdálena 1 km. Běžkařské a turistické stopy jsou asi 150 m od domu.

Hotel se skládá ze 3 budov, k jeho zařízení patří hotelová hala, recepce, snídaňová jídelna, hotelový bar, výtah, parkoviště a garáže (asi 8 euro/den).
Pro ubytované hosty je k dispozici malé wellness centrum, kde najdete termální krytý bazén (6 x 10 m), masážní sprchy, infračervenou kabinu, saunu, parní lázně, posilovnu, whirlpool. Solárium a masáže jsou za poplatek.

Všechny pokoje (16 - 32 m2) jsou jednoduše zařízené, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha, WC, telefon, kabelová televize, rádio, župany (pro dospělé), některé jsou s balkónem.
Apartmány jsou vybavené vanou a WC, telefon, kabelovou TV, rádiem, župany, kuchyňským koutem (2 el. plotýnky, lednička, kávovar), jídelním koutem, balkónem.
1-pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 30 m2): Obytná místnost kombinovaná s ložnicí (dvoupostel a rozkládací gauč), navíc trouba a mikrovlnná trouba. Nacházejí se v apartmánovém domě Germania.
2-pokojový apartmán pro 3 osoby (cca 35 m2): Obytná místnost kombinovaná s ložnicí (rozkládací gauč) a 2-lůžkový pokoj. Nacházejí se v domě Stefanie (asi 100 m daleko).
2-pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 45 m2): Obytná místnost kombinovaná s ložnicí (rozkládací gauč pro 2 osoby) a 2-lůžkový pokoj. Nacházejí se v domě Stefanie.

Stravování: Polopenze - Snídaňový bufet se zdravým koutkem, večeře výběrem z menu o 4 chodech a se salátovým bufetem, 1 x týdně snídaně se sektem a galavečeře, každý den odpolední lyžařská svačina 16 - 17 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Germania - ubytování
Rakouský hotel Germania s bazénem

Místo

Hotel Germania 47° 10' 8.7024" N, 13° 6' 33.6816" E
Location