Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Europäischer Hof, Bad Gastein

Rakouský hotel Europäischer Hof v zimě

Hotel Europäischer Hof se nachází 3 km od centra Bad Gasteinu, přímo v golfovém areálu Golf Gastein. Zastávka skibusu je přímo před hotelem, hotelový autobus (na objednávku za poplatek) vás také zaveze ke stanici lanovky. Vedle hotelu vedou běžkařské stopy.

Hotel má 112 pokojů, vstupní halu s recepcí, restaurace, bar "Schubert’s Café" s pečivem z vlastní hotelové cukrárny a terasu. Pro hotelové hosty je k dispozici parkoviště a garáže (cca € 6 za den).
Pro děti je k dispozici herna, dětské hřiště a dětský klub (od 3 let). Dále dětské postýlky, přebalovací stůl, dětská koupel, kočárky, ohřívače lahví a dětské monitory jsou k dispozici na vyžádání zdarma.

Sport a wellness v ceně: Fitness s tělocvičnou, stolní tenis, sportovní program, vodní aerobik, relaxační trénink a aqua-jogging, 2 antukové tenisové kurty, parní lázeň, bio bylinná sauna, finská sauna, bazén s vodopádem, relaxační místnost (župany a pantofle v ceně pobytu).
Za poplatek: zátěžový test s poradenstvím, minigolf, golfové hřiště Gastein (25% sleva), paragliding, lukostřelba, projížďky na ponících, stolní fotbal, kulečník a služby v Beauty Centru.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, bezdrátovým připojením k internetu (za poplatek), trezorem, kabelovou TV, rádiem, minibarem (za poplatek), některé jsou s balkónem s výhledem na les nebo na jižní stranu .

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední svačina, večeře formou menu o 4 chodech, předkrmový a salátový bufet

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Europäischer Hof s bazénem
Rakouský hotel Europäischer Hof - možnost ubytování