Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Golfové hřiště

Golfové hřiště Golf Club Gastein

Golf Club Gastein

Chcete prožít v rámci své letní dovolené uprostřed úchvatných horských scenérií perfektní golfové odpoledne? Golfové hřiště v rakouském Bad Gasteinu je malebně zasazené do údolí a je obklopené vrcholky pohoří Hohe Tauern. Dýcháte zde jen a pouze čerstvý horský vzduch a budete si vychutnávat krásný výhled na tamější golfové odpaliště.

Překrásné letní ráno v rakouských horách, to je cvrlikání ptáků, bublající potůček a jemný vánek letní trávou. Vůně čerstvého sena a třpytící se ledovce na vrcholcích hor. Zkuste na chvíli zavřít oči a hluboce dýchat čistý a chladný horský vzduch, a to i za teplých letních dní. To je koncentrace! Pak následuje již jenom ten váš první odpal dne, začátek úspěšného dne na golfovém hřišti v Gasteinu!

Golfové hřiště Golf Club Gastein má 18 jamek a je domovským místem tamější golfové školy, kde vás ochotně naučí i první golfové odpaly. Speciální nabídky a nejrůznější balíčky služeb pro vaši perfektní golfovou dovolenou v Rakousku najdete u mnoha gasteinských golfových specialistů a ve speciálních golfových hotelech.

Ovšem o vaší dovolené v Gasteinu nejste vůbec odkázáni jenom na golf, můžete se tu bez obav věnovat i celé řadě dalších sportů, jako je třeba cyklistika nebo jízda na horských kolech. Určitě se vyplatí výlet do Zell am See anebo do Mozartova rodného města Salzburgu. Velká část hostů také pravidelně navštěvuje místní kasino.

Samozřejmostí je pořádání golfových turnajů a nejrůznějších charitativních akcí, které vás již netrpělivě očekávají. Zkuste tedy strávit svou příští golfovou dovolenou v Rakousku právě na gasteinském golfovém hřišti v Salcbursku.

Turnaje

Do nabídky klubu patří pochopitelně i mnoho golfových turnajů. Jde v podstatě jen o to, zda si zvolíte přímou účast na oněch golfových kláních nebo budete jenom zpovzdálí přihlížet. Ty nejoblíbenější golfové turnaje jsou:

• turnaj žen
• Gastein Golf Trophy
• golfový turnaj "Welle 1"
• Gasteiner Heilstollen Cup
• golfový turnaj "Bellevue Alm"
• klubové mistrovství
• golfový turnaj "Skiclub Bad Gastein"
• dožínkový golfový turnaj "Bauernherbst"

Další služby

Zajímáte se o golf a chtěli byste si tento sport někde nejdříve důkladně vyzkoušet? Zkuste třeba navštívit pravidelnou akci "Golfschnuppern" s golfovou školou Head Pro Adam Fisher, kterou vedou Angličané. Na driving rangi se obeznámíte se základy golfu a zkusíte tady i své první odpaly.

Jestliže byste si v tomto zařízení chtěli dát partičku golfu a k tomu nějaký chladný nápoj nebo něco k snědku, není to naprosto žádný problém. Můžete tu pobýt v golfové klubovně a zapříst hovor s ostatními milovníky golfu na útulné terase.

Se správným golfovým módním oblečením máte na golfovém hřišti již napůl vyhráno. Chtěli byste si trochu obnovit své golfové vybavení nebo si pořídit dokonce něco lepšího? Lehká pomoc. Vše, co je ke skvělému pocitu na golfovém hřišti potřeba, ty nejrůznější módní doplňky a další zajímavé věci, je možné nalézt v profesionálním obchodě s golfovým vybavením s názvem Golf Shop Salzburg.

Místo

Golf Club Gastein, Bad Gastein 47° 7' 35.6808" N, 13° 8' 8.4228" E
Location