Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Gastiho lyžařské školy

Gastiho lyžařské školy

Rodinné lyžařské školy v Gasteinu připravují pro začátečníky i pokročilé lyžaře, a také pro snowboardisty, celou širokou škálu kurzů zimních sportů. Jízda na lyžích je tak pro děti mnohem větší zábavou. Radost ze sněhu, rychlosti a pohybu v nich vyvolává snahu o rychlé a přirozené učení.

Lyžařští instruktoři a instruktorky z gasteinských škol jsou velmi příjemní a svým speciálním přístupem děti rychle naučí lyžovat a dále se rozvíjet podle svých schopností v oblasti techniky i stylu. Ale ani pokročilá "lyžařská esa" se tu rozhodně nudit nebudou. Mohou si zvolit rychlé sjezdovky a zároveň individuální přístup od instruktorů. Zatímco děti budou v péči sympatických učitelů, mohou se jejich rodiče bez obav věnovat svému vlastnímu bezstarostnému lyžování nebo si vybrat sami nějaký vhodný lyžařský kurz.

O závodní atmosféru je v údolí Gasteiner Tal také postaráno, když se malí závodníci postaví na start a předvádějí, co se během svého lyžařského kurzu naučili. A samozřejmě nechybí ani slavnostní předávání cen a všudypřítomné fandění. Opravdu každý se stane vítězem a každý tu dostane medaili!

Nabídka Gastiho lyžařské školy v kostce:
• lyžařská školka pro děti od tří let věku
• celodenní péče o dítě s obědem (maximálně pro 10 dětí)
• zkušení, pedagogicky vyškolené lyžařští instruktoři
• dětský svět s "kouzelným kobercem" nebo s jiným zařízením vhodným pro výcvik dětí a pohádkové postavičky
• bezplatné zapůjčení lyžařské přilby a bezpečnostní vesty

Také lyžování na běžkách o zimní dovolené v Gasteiner Talu je zábavné a hlavně zdravé! Kromě toho je běžkování je i relaxační a rodinnou alternativou sjezdového lyžování. Vůbec nemusíte být vrcholovým sportovcem, abyste se cítili na běžkařských stopách v údolí jako doma. S více než 90 km upravech a dobře udržovaných běžkařských tratích patří areál v Gasteinertalu k předním zimním destinacím pro běžkaře všech úrovní zdatnosti a výkonosti.

U střediska Sportgastein lákají zasněžené běžkařské stopy v nadmořské výšce 1 600 m až do jara a večer jsou zase trasy kolem Böcksteinu uměle osvětlené. Ať už klasickým nebo bruslařským způsobem, s kvalifikovanými instruktory běžkařské školy se můžete celá rodina vydat vždy tou správnou cestou.

Nabídka Gastiho běžkařské školy v kostce:
• kurzy pro děti i dospělé
• perfektní vybavení k zapůjčení pro děti i dospělé
• speciální nabídky pro rodiny

Geografie: