Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Akce v březnu 2013, 1. část

Gastein - krajina Skizentra Angertal
Autor: Martin Wippel

Kumm oba, loss das guad geh

Termín: 1. - 3. března 2013

Místo: Skizentrum Angertal, Bad Hofgastein

Od 1. do 3. března se budete moci bavit a tančit ve sněhovém "obývacím pokoji". Milovníci slunce a sněhu jsou srdečně zváni k zábavě v Bad Hofgasteinu. Skizentrum Angertal dává návštěvníkům příležitost tři dny relaxovat ve sněhu, kdy budete poslouchat cool hudbu, popíjet chlazené nápoje a odpočívat uprostřed gasteinských hor.

Již podruhé nad Gasteinem bude znít: "Kumm oba, loss das guad geh" a vy si budete moci v obývacím pokoji zvláštního druhu vychutnat na pohodlných pohovkách v chladném zimním období horké rytmy.

Amadé Winterfest

Termín: 3. března 2013

Místo: Wengeralm, Dorfgastein

Prachový sníh, perfektně upravené sjezdovky, sluníčko a samozřejmě hudební atmosféra. To vše zažijete při zimní březnové akci Amadé Winterfest v Dorfgasteinu.

Od 13.00 hodin bude hrát kapela "Die jungen Helden" s harmonikami na slunné terase Wengeralmu. V případě špatného počasí se bude akce konat uvnitř.

A co je na této kapele tak zajímavé? Jejich mládí, neodolatelný šarm a zejména jejich hudební dovednosti! Není divu, že hudebníci získali cenu Oberkrainer-Award v mládežnické kategorii.

S mladistvým tempem prezentují "Mladí hrdinové" svůj hudební repertoár a ukazují, jak dokonale a sebevědomě zvládají své hudební nástroje. Dobrá nálada je zaručena a vstup je zdarma!

Pro všechny pěší návštěvníky nabízí Dorfgasteiner Bergbahnen od střední stanice lanovky Gondelbahn Gipfelbahn – Fulseck až k Wengeralmu zdarma Pistentaxi (11.00 – 13.00 hodin). O kulinářský zážitek a osobní pohodu se postará rodina Mittersteiner na Wengeralmu.

Lyžařské závody FIS

Termín: 5. - 8. března 2013

Místo: Schlossalm

V úterý 5. března a ve středu 6. března se bude konat ženský obří slalom FIS, a sice na závodní trati Haitzingalm H4 na Schlossalmu. Následující dva dny proběhne ženský slalom FIS. Obou akcí se zúčastní ty nejlepší závodnice. Přijďte jim fandit i vy.

Atomic X-Perience Day

Termín: 15. - 17. března 2013

Místo: Sportgastein

Zkušenosti zcela nového druhu vám nabídne akce Atomic X-Perience Day. Budete moci vyzkoušet nové freeridové vybavení od firmy Atomic ve Sportgasteinu, na místě, kde se setkávají freerideři. Tam svahy sahají do nadmořské výšky téměř 2.700 metrů a backcountry je velká a otevřená.

Geografie: 

Místo

Skizentrum Angertal, Bad Hofgastein 47° 7' 56.73" N, 13° 4' 56.784" E
Location